Home

Dakwerken

Een nieuw dak is één, een goed dak is twee!

Hoogeveen Dak en Zinkwerken werkt enkel met  producten van leveranciers die hun sporen in de dakenbranche inmiddels hebben verdiend.

Wanneer het bestaande dak vervangen moet worden, komen er vaak meerdere zaken bij kijken. De oude dakbedekking zal soms verwijderd en afgevoerd moeten worden. Het bestaande hout en loodwerk zal gecontroleerd moeten worden en indien nodig vervangen. Dit alles kunnen wij voor u verzorgen.

U kunt kiezen voor duurzame EPDM dakbedekking, maar wij bieden u ook de mogelijkheid uw dak te laten dekken met bitumineuze dakbedekking. Lees meer over de voordelen en eigenschappen van deze soorten dakbedekking onder EPDM dakbedekking en Bitumineuze dakbedekking.

Het is ook raadzaam om rekening te houden met het plaatsen van lichtkoepels , of het nou gaat om bestaande daken of nieuwe daken. Een uitbouw, carport of overkapping geeft een meerwaarde aan uw woning, maar houdt ook rekening met daglicht. Door lichtkoepels te plaatsen in het platte dak, krijgt u veel meer daglicht in uw woning. Kijk voor meer informatie onder de rubriek lichtkoepels en dakramen.

         


Zinken deklijsten

Deklijsten worden toegepast als afdekking van dakranden van platte daken, die gedekt zijn met bitumineuze of EPDM dakbedekking. De schadelijke gevolgen van o.a. de invloed van het zonlicht en het verschil in uitzetting tussen de randafwerking ondergrond en bedekking, komen niet meer voor als de dakrand volledig is afgedekt met een deklijst.

Wanneer uw dak aan vervanging toe is of wanneer u een lekkage heeft, neem dan contact op met Hoogeveen Dak en Zinkwerken en ik kom zo spoedig mogelijk bij u langs met een vakkundige oplossing.Hoogeveen Dak & Zinkwerken - 0321-701601  

© 2024 HoogeveenDakEnZinkwerken.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat