Home

Dakisolatie

U wilt u dak laten isoleren ? Wij geven u graag advies !

Er gaat via het dak ongeveer 30% aan warmte verloren. Een goede dakisolatie is belangrijk voor uw comfort én het verlagen van uw energierekening. Een investering die u gemiddeld tussen de 4 tot 8 jaar terugverdient.
In de zomer wanneer de zon het dak verwarmt, zorgt de dakisolatie er mede voor dat de warmte niet snel binnen zal dringen. Hierdoor blijft het heerlijk koel binnen. In de winter zorgt de dakisolatie ervoor dat de warmte binnen blijft, zodat uw stookkosten niet onnodig hoog oplopen. 

Isolatiematerialen hebben veel te verduren. De belasting is vaak extreem hoog door onder meer grote verschillen in temperatuur en vochtigheidsgraad in korte tijd, maar ook door drukbelastingen en bewegingen in de onderconstructie en het dakbedekkingssysteem. Ondanks die negatieve invloeden dient het materiaal vormvast te blijven en moet het zijn isolatiewaarde behouden, beloopbaar blijven en allerlei soorten dakbedekkingsmateriaal boven zich kunnen verdragen.

Het is ook mogelijk om isolatie aan te brengen op een bestaand dakbeschot. Via deze werkwijze wordt het dak met +/- 10 cm verhoogd.
Voor de juiste keuze van de isolatie spelen diverse factoren mee, daarom bekijken we welke isolatie voor uw dak het beste is en maken wij hiervoor een passende offerte.

De voordelen:
Lagere stookkosten
Meer comfort, minder tocht en geluidswerend
Minder warmte verloren via uw dak
Dakisolatie is een investering die je snel terugverdiend
Wij geven u graag advies !!

Laat u niet verleiden zelf isolatie aan te brengen, aangezien isolatie op een verkeerde plaats ernstige vochtproblemen kunnen veroorzaken!


klik hier voor onze contactgegevens

Hoogeveen Dak & Zinkwerken - 0321-701601  

© 2024 HoogeveenDakEnZinkwerken.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat