Home

Dakramen en lichtkoepelsWilt u meer daglicht, ventilatie of uitzicht in uw woning ? Of wilt u meer daglicht onder uw carport, overkapping of uitbouw ? Dan kunt u kiezen voor een dakraam of lichtkoepel, deze zijn in verscheidene modellen leverbaar.

Daglicht heeft grote invloed op het beter functioneren van de mens. Daglicht is een “levende’’ vorm van licht. Het heeft een hoge intensiteit en blijkt een positieve gevoelswaarde te hebben. Een dakraam of lichtkoepel op uw platte dak is daarom een meerwaarde voor het bouwwerk en geeft aanwezigen een goed gevoel. De lichtkoepel heeft daarnaast ook een hoge geluidswerende en een zeer hoge isolerende werking.

U zou ook kunnen kiezen voor een moderne uitvoering, de solatube. De lichtopbrengst is ongelooflijk, met veel meer licht dan u in vergelijking met traditionele lichtkoepels zou verwachten.
De aanschaf en plaatsing van een Solatube daglichtsysteem is aanzienlijk minder duur en het installeren van dit systeem is snel, schoon en eenvoudig. Een groot voordeel hierbij is dat de dakconstructie niet aangepast hoeft te worden, zoals bij een traditionele lichtkoepel.

Het Solatube daglichtsysteem vermindert het energieverbruik. Het stelt u in staat om overdag de verlichting uit te schakelen en daarbij het gebruik van verwarming en airconditioning terug te dringen. Goed voor uw portemonnee en het milieu.
Voor advies en meer informatie over de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met ons.

klik hier voor onze contactgegevens

Hoogeveen Dak & Zinkwerken - 0321-701601  

© 2023 HoogeveenDakEnZinkwerken.nl - Realisatie: Sybit - Software op Maat